Uncategorized

IELTS Exams in June

June exams are cancelled

Below is the latest announcement, in Chinese, from the British Council regarding IELTS exams for June 2020 – basically they’re cancelled.

根据教育部对于新冠肺炎防控的安排,教育部考试中心与英国文化教育协会按要求即日起取消中国大陆地区2020年6月各类雅思考试,考试费将全额退还至考生个人报名账户。

我们始终将保证考生和考务人员的健康和安全作为第一要务。鉴于疫情传播的不确定性,英国文化教育协会仍将继续遵循中国政府关于防疫的指示,与相关部门保持密切沟通,确保在条件允许的情况下第一时间恢复考试。我们将继续为考生提供优质的备考资源,复考后尽力满足广大考生的需求。

我们对此次考试取消造成的不便深表歉意,也感谢各位考生在这个艰难时刻给予的理解与配合。

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *